Om Skyltmontagen

Vi är i första hand ett montörsföretag inom skylt&dekor.Vår målsättning är att erbjuda effektiva och prisvärda monteringar av foliedekorer, fönsterdekor och skyltar etc.till både små och stora företag. Vi har ingen egen tillverkning eller design. Bland våra kunder finner du därför olika skyltföretag, specialiserade tryckerier och reklambyråer. Vi jobbar också direkt för butiker med att montera foliedekor och sätta upp olika typer av skyltar. Vår höga servicenivå gör oss till ett utmärkt alternativ för dig som vill ha snabb personlig service

Är ni en reklambyrå eller återförsäljare?

Har ni skyltar, dekorer eller butiksreklam som kanske behöver monteras, eller demonteras? Behöver ni en montör eller hjälp med montage av er foliedekor, skyltar etc? Om ni är en reklambyrå samarbetar vi gärna. Om du har en butik, eller har andra behov kring montering är du också välkommen att höra av dig.

Samarbete - Print och tryck

I samarbete med väletablerat tryckeri och reklambyrå kan vi även erbjuda ett helhetskoncept som inte bara innefattar montering och demontering utan även själva framtagningen av ert skyltmaterial. Samtidigt skapar vår gedigna erfarenhet och vårt utpräglade servicetänkande de bästa förutsättningarna för goda kundrelationer. Skyltmontagen med många års vana i bagaget har sedan starten etablerat sig som en trygg, effektiv och flexibel servicepartner på marknaden och byggt upp en stor bas av nöjda kunder i hela Storstockholm. Kontakta oss gärna för mer information!