Ring oss på: 073 - 940 02 20

Enter your text here

VAD VI GÖR

MONTERING AV FÖNSTERDEKOR

Vi har mångårig vana av att montera olika typer av fönsterdekor i skyltfönster och på andra släta ytor. Naturligtvis hjälper vi till att ta bort den gamla dekoren och ser till att inga spår av den tidigare dekoren stör intrycket av den nya skyltningen. 


 Foliedekor och vinyl kan monteras både utomhus och inomhus, till exempel både på utsidan och insidan av ett skyltfönster. Har du frågor om vilka material som är lämpliga för olika miljöer och underlag är du välkommen att höra av dig!MONTERING AV BUTIKSREKLAM

Vi ordnar också med montering av butiksreklam och skyltar i snäppramar och ljuslådor. Fokus är ett snabbt och bra resultat utan att vi i onödan stör butikens kunder eller personalens arbete.


 Vi tar med oss gamla skyltar, skräp och överblivet material för återvinning, om det inte finns möjlighet att hantera det på plats, så att vi lämnar en snygg och prydlig skyltning efter oss.

UNDERHÅLL AV LJUSLÅDOR

Vi utför också enklare typer av underhåll på ljuslådor, som till exempel inköp och byte av lysrör. Vi rekommenderar modernare lysrör som har längre brinntid och tål att tändas och släckas många gånger. 


 

...

OM SKYLTMONTAGEN

SKYLTMONTAGEN jobbar i första hand med att montera och sätta upp vinyldekor, fönsterdekor för skyltfönster och annan butiksreklam i ljuslådor eller snäppramar. Vi har ingen egen tillverkning eller design. Bland våra kunder finner du därför olika skyltfirmor, specialiserade tryckerier och reklambyråer. Vi jobbar också direkt för butiker och butikskedjor med att montera dekor och sätta upp olika typer av skyltar.
 

Vad vi monterar

fönsterdekor 

Vi monterar alla typer av fönsterdekorer. Fönsterdekorer finns i valfria färger och former, och kan sättas på hela eller delar av fönstret. En fönsterdekor kan förnyas eller tas bort och behöver inte vara permanent. En bra fönsterdekor kan vara dekorativ och även användas för att minska insynen. Man kan då till exempel använda frostad film, ett material som ser ut som frostat glas.

APPLICERAD DEKOR & TEXT

Logotyper, bilder och texter kan man applicera på många olika material och i olika miljöer. Självhäftande folie kan printas i alla färger och skäras till i många olika utseenden. Folie kan användas både inomhus och utomhus.

datakuren dekor

Dataskuren dekor är vanlig på till exempel skyltfönster. Det finns många färger och material att välja mellan. Dataskurna dekorer är tåliga och lämpar sig bra både inomhus och utomhus. Vi hjälper till att utföra en prisvärd och hållbar montering.

Skyltar & ljuslådor

Vi monterar många olika typer av skyltar för både inomhus- och utomhusmiljöer. Ljuslådor ger möjlighet att enkelt uppdatera skyltningen vid kampanjer eller nya erbjudanden. Vi kan både montera ny grafik och byta ljusrör vid behov.

banderoller & vepor

Banderoller och vepor är kostnadseffektiva vid ombyggnationer, som dekoration i butiker och gallerior, vid kampanjer eller i lokaler som rumsavdelare m.m. Vi kan montera antingen med en list i över- och underkant eller med öljetter.

Tapetväggar

Tapetväggar är populära eftersom de kan utformas på så många sätt och trycket ser bra ut både nära och på långt håll. Vi har erfarna montörer som ser till att monteringen av din tapetvägg blir slät och att motivet kommer till sin rätt.

...
...

...


Kontakt
Tel: 073-940 02 20
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Förfrågan
Vill du göra en offertförfrågan kan du använda kontaktformuläret och bifoga foton eller annat underlag som visar vad som ska monteras och platsen där du vill ha det.

Har du en specifik deadline, ange gärna denna!

Vi återkommer så snart vi kan med en prisuppgift eller kompletterade frågor. Du kommer att få en bekräftelse på att vi har fått din förfrågan.


Bifoga eventuellt underlag (max 9,8 MB):
Lägg till filer
1000 tecken kvar